Rólunk

Köszönöm, hogy meglátogattad a weboldalamat!

Ez a weboldal jelenleg egy hobbi projekt.

Elsősorban azért indítottam mert nagyon megtetszett ez a név. Na jó, nem csak ezért, de tényleg később vettem csak észre, hogy vannak már hasonló nevű csoportok a facebook-on meg a redditen.

A név hatalma annyira megragadott, hogy azonnal megvettem ezt a domaint és lefejlesztettem ezt a weboldalt.

Remélem nem lesz belőle jogi vita mert tényleg kurva jó ez a név!

Kriptonauta - A HODL-on túl és tovább!

Most gondolj bele, a HODL lényege, hogy sosem adod el. Mindhalálig tartod. Elmegy a HOLDig és Te még mindig csak HODL-olod. HODL volt, HOLD nem volt, már nem is élsz. Kint megfagytál az űrben, szkafanderedben csontod, koponyád. Elérted a HOLDat, de el nem adtad. Mindig csak beleadtál, de ki sosem vettél. Ha lenne még benned valami ami gondolkodni tudna, talán azt kérdezné: Megérte?

Ez a weboldal valahol hiánypótló, az egyébként nehezebben fellelhető bányász-infók gyűjtőhelye, kriptóval kapcsolatos munkáim online felülete és (talán egyszer a jövőben) közösségi platform is akar (majd) lenni.

Ahogy neked is nyilvánvaló, javarészt kriptovalutákkal, kereskedelemmel, bányászattal és azok adózásával kapcsolatos cikkeket tervezek feltölteni.

Nem tudom, hogy mennyi időm lesz folyamatosan friss tartalmakat gyártani és naprakészen tartani a meglévőeket, ez majd idővel kiderül. Mindenestre igyekszem majd.

Ha úgy érzed szívesen publikálnál Te is valamit akkor nyugodtan keress fel.

Te is publikálnál?

Ha úgy érzed szívesen írnál cikkeket vagy van bármi meglévő munkád, esetleg webes alkalmazásod amit érdemes lenne megosztani az oldalon, akkor írj bátran.

Minden hash-t bele!


Partner weboldalak